Нова послуга від Renault: Pit Stop Service

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск нової послуги в дилерській мережі - PitStop Service, яка істотно заощаджує час клієнта за рахунок обслуговування автомобіля одночасно кількома механіками.

alt

Коли час - це гроші, аздійснити обслуговування автомобіля необхідно швидко і без черги - Renault приходить на допомогу. PitStop Service запускається з травня у пілотного дилера ТОВ "АКТИВ МОТОРС" в Києві. Вказівники на фасаді дилерського центру, виділене паркомісце і позначене місце консультантів сервісу допоможуть швидко зорієнтуватися.

alt
Обслуговування автомобіля проводиться одночасно кількома механіками

Спеціальна пропозиція PitStop Service - це стандартний сервіс з нестандартним підходом від Renault. Адже обслуговування автомобіля проводиться одночасно кількома механіками, що істотно заощаджує Ваш час, але при цьому зберігає високу якість:

  • ціна не змінюється, в порівнянні зі звичайною швидкістю обслуговування;
  • роботи проводять спеціально підготовлені механіки на виділеному посту;
  • повне ТО*, що містить 29 операцій і включає 87 точок контролю займає 30 хвилин;
  • Повне ТО* для автомобіля, обладнаного ГБО, становить 60 хвилин.

 

Аби роботи були зроблені вчасно, необхідно виконати 3 кроки:

  1. заздалегідь записатися, щоб забронювати певний час для обслуговування автомобіля;
  2. надати VIN номер автомобіля, щоб співробітники дилерського центру змогли заздалегідь підготувати документи і запасні частини, необхідні для обслуговування саме цього автомобіля;
  3. приїхати на чистому автомобілі, оскільки мийка вимагає додаткових витрат часу. Або повідомити про те, автомобіль необхідно помити, на що піде додатковий час.

Інші необхідні додаткові роботи можна виконати за погодженням.

П'ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-ше місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерській мережі.

 

*Наведені варіанти ТО - на випадки, коли за регламентом не потрібна заміни свічок, ременів або рідин.