Зустрічайте «караван шоу Renault» у вашому місті!

12 вересня 2018 року стартував всеукраїнський широкомасштабний тур комерційної лінійки під назвою «КАРАВАН ШОУ RENAULT». В рамках туру потенційним клієнтам будуть продемонстровані комерційні автомобілі Renault, які впевнено утримують лідируючі позиції у своєму сегменті з 2015 року.*

З 2015 року Renault є брендом №1* в сегменті комерційних автомобілів в Україні. Комерційні автомобілі Renault обирають як для бізнесу, так і для власних потреб за їх практичність, надійність та комфорт. В сегменті легкої комерційної техніки (до 3,5 т) Renault пропонує 7 моделей: Trafic, Dokker, Dokker фургон, Master фургон, Master з бортовою платформою та електромобілі Kangoo ZE і Kangoo ZE Van, які відповідають запитам вітчизняних клієнтів.

Тур комерційних автомобілів «КАРАВАН ШОУ RENAULT» стартував 12 вересня  в Києві і триватиме до середини грудня в різних містах України.

Місто

Дилерський центр Renault

Дати

Київ

"Актив Моторс"

12-13 вересня

Хмельницький

"Торговий дім "Фаворит-Авто"

14-18 вересня

Житомир

"Полісся Моторс Груп"

19-23 вересня

Кропивницький, Одеса

"Авто Груп +"

24-30 вересня

Львів

"Ю.Р.К."

1-7 жовтня

Київ

"Автокрай-Україна"

8-15 жовтня

Київ

"Арма Моторс"

16-21 жовтня

Полтава

"Соллі Плюс - Полтава"

22-28 жовтня

Харків

"Соллі Плюс"

29 жовтня - 4 листопада

Харків

"Атлант-М Юг"

5-11 листопада

Дніпро

"Сінгл-Мотор"

12-18 листопада

Дніпро

"Автотрейдінг-Дніпро"

19-25 листопада

Одеса

"Авто Груп +"

26 листопада - 2 грудня

Київ

"Ніко Прайм Мегаполіс"

3-9 грудня

Київ

"Актив Моторс"

10-16 грудня


В рамках туру в кожному місці проведення «КАРАВАН ШОУ RENAULT» на кілька днів буде організована експозиція комерційних автомобілів з можливістю пройти тест драйв.

Під час експозиції можна буде ознайомитись та пройти тест-драйв 5 автомобілів комерційної лінійки Renault: Master фургон, Master з бортовою платформою, Trafic, Dokker та Dokker фургон.

У кожному місті будуть представлені п’ять автомобілів комерційної лінійки Renault. Таким чином, всі бажаючі зможуть:

· пройти тест-драйв і відчути технологічність та європейський рівень комфорту автомобілів;

· познайомитися з можливостями автомобілів;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

Про групу Renault

Група Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,76 млн автомобілів в 134 країнах в 2017 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

 

* За даними Аuto-Consulting в 01.01.2015-31.08.2018 рр. комерційні автомобілі Renault - №1 в України (у сегменті до 3,5 т).